Bölümler | Kategoriler | Konular | Üye Girişi | İletişim


sanal alem

kardesler, benim bilmek istedigim, sanal alemi ne kadar ciddiye almaliyiz, burda bilmediklerimizi ögrenmemiz acisindan sinirsiz imkanlar olmasi cok büyük bir nimet oldugunu düsmekle beraber, diger sohbet vari seylerle gecirilen zaman yazik oluyor gibime geliyor, bunda bir sinir koyamayanlar( benim gibi) önemli isleri bir kenarda yapilmayi beklerken onlar netten uzak duramiyorlar, acaba bu alemi oldugundan fazla ciddiye alinmasindanmi kaynaklaniyor, bu konuda görüslerinizi bekliyorum...

kardeş sanal alem çok ciddi üzerinde durulması gereken bir konu
internetin iyi yanları olduğu gibi kötü yanları da maalesef bulunmakta
insan nefsine hakim olamayıp sanal alemin içine düştümü içinden çıkamıyor vaktin ne çabuk geçtiği anlaşılmıyor. bu konuda kendinizi yönlendiremiyorsanız internette yapacaklarınızı bir liste yapıp işiniz bitince çıkmak bazı arkadaşlardan duyuyorum internete bilgi almaya giderken boşa vakit geçirip kendine lazım olan bilgiyi almadan geri dönüyorlar böyle bir duruma düşmemek için programlı olmak en iyisi diye düşünüyorum program çok ağır olmamalı ki uygulanma ihtimali yüksek olsun.

İnternetin,medeniyet harikalarının gözde ni'metlerinden biri olduğu aşikardır.
Sıkıntı;ehil olanların elinde olmayışıdır.

Kur'an ve Hadisi üssü'l-esas yapacak olan zat-ı kudsiler,hikmet-i ilahi ile vazifelendirildikleri zaman;bahsini ettiğiniz kaygılarınızın giderileceğini düşünüyorum.
Şimdi ise;kendimizi zararlarından korumamız lazımdır.


Serbest Kürsü

MollaCami.Com