Bölümler | Kategoriler | Konular | Üye Girişi | İletişim


söylenecek kelime bulamadı..:((

[left] Ilk Defa Yeni Bir Elbisesi Olacakti.

Bayramlik Kaban

Yaşli Adam Konfeksiyon Mağazasina Ait Vitrine Uzun Uzun Baktiktan Sonra Ilerde Yeşillikte Oynayan En Zayif Cocuğa Donerek:küçüüüük!die Seslendi.bana Biraz Yardimci Olur Musun ?
Cocuk Hafta Sonlarinda Yaptiklari Misket Oyununu Ilk Defa Kazanmiş Olmasina Rağmen Arkadaşlarini Birakip Geldi.

7-8 Yaşlarindaydi Uzerindeki Elbiseler Dokuluyordu.
Yaşli Adam Cocuğun Saçlarini Okşadiktan Sonra ''vitrindeki Elbiseyi Giymeni Isterim ''dedi.
Bakalim Uzerine Uyacak Mi ?''cocuk Bu Teklifi Ilk Once şaka Sandi.ama Adam Son Derece Ciddiydi.

Onunla Birlikte Mağazaya Girerken,ilk Once Ruyada Olup Olmadiğini Daha Sonra Da Simdiye Kadar Yeni Bir Elbise Giyip Giymediğini Duşundu.genellikle Ailedeki Buyuk Cocuğa Alinan Veya Komşular Tarafindan Verilen Giyecekler,elbiselerin Ona Dar Gelmesiyle Birlikte Ortanca Kardeşe Kalir.

Birkaç Sene Sonra Da Dizleri Aşinmiş Veya Delinmiş Vaziyette Kendisine Yamanirdi.ama ''her Zaman Hasta ''dedikleri Babasinin Ne Kadar Zor Para Kazandiğini Bildiğinden Bu Işe Bir Kere Bile Itiraz Etmemişti.şimdi üstelikte Bayrama 3 Gun Kala......cocuk,yaşli Adamin Gosterdiği Elbiseleri Giydiğinde Buyumuş Olduğunu Ilk Defa Farketti.cizgili Kadifeden Yapilmiş Pantolon Bacaklarin Ne Kadar Uzun Olduğunu Ortaya Koyarken,ceket Te Omuzlarini Geniş Gosteriyordu.fakat Hepsinin Uzerinde Giydiği Kaban Bir Bambaşkaydi.

Cocuk Biraz Once Kazandiği Misketleri Onun Cebine Biraktiğinda Iyice Keyiflendi.demek Ki Her Bir Cep En Az 50 Misket Alabilirdi.yaşli Adam, Cocuğu Sağa Sola Döndürdükten Sonra Elbiselerin Paketlenmesini Istedi.ve Iş Tamamlandiğinda Tezgahtara Donerek:''
''elbiseleri Torunuma Aliyorum ''dedi.onlari Bu Cocuğun Uzerinde Denedim,ikisininde Boyu Ayni ''dedi.cocuk Bir Anda Beyninden Vurulmuşa Dondu.ama Artik Buyuduğune Gore Birsey Belli Etmemeliydi .

Aynaya Son Defa Baktiktan Sonra Uzerindekileri Yavaşca Cikartarak Bir Kenara Firlattiği Eskileri Giydi.adam Elbiselerin Torununa Uyacağindan Emindi.yaptiği Hizmet Icin Cocuğa Bir Sakiz Parasi Vermek Istediğinde ,onu Yaninda Goremedi....



Cocuk Arkadaşlarinin Yanina Donduğunde Bir Kenara Cekilerek Onlari Seyretti.ve Tum Israrlara Rağmen Oynamadi.arkadaşlari ''niçin Oynamiyorsun ?en Guzel Misketleri Sen Kazanmiştin ''dediler.

çocuk ,inci Gibi Yaşlar Suzulen Gozlerini Arkadaşlarindan Kaçirmaya Calişirken''
''misketlerim,bu Elbiselere Yakişmayacak Kadar Guzeldi.bu Yuzden Onlari,bayramlik Kabanimin Cebine Sakladim ''



Alintidir Allaha Emanet Olun [/left]

Ne kadar kötü bi durum. Söylenecek söz bulunamıyor.. :'(

Teşekkürler kardeşim.

yazık ya :-X diyecek söz bulamıyorumm :'( :'( :'(

Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin. :-[


Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin. :-[

amiinn kardeşim.malesef yazıkki bi insanoglu olarak bukadar bencil ve düşüncesiz olabiliyoruz.
hepinizin okuyan gözlerine sağlık.


:'( :'( :'(

ne kadar kötü bi durum :'(

teşekkürler kardeşim.


Tahmin ettim ßöyLe ßir saçmaLık yapacağını.Çocuk sonuçta aLacağına inanır yani.Raßßim kimseyi (muhannete) muhtaç etmesin.


Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin. :-[


Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin. :-[


Hikayeler

MollaCami.Com