Bölümler | Kategoriler | Konular | Üye Girişi | İletişim


ücretsiz office programı

selamünaleyküm arkadaşlar. ben bilgisayarıma format attırdım ve şu anda hiç bir office programı elimde yok. internetten ücretsiz olarak indirmek istiyorum ama hangisini indirmem konusunda hiç bir fikrim yok. bana yardım edebilirmisiniz.

Ve Aleyküm selam kardeşim.
Bu link inşaallah size yardımcı olur.Uzun zamandır kullanıyorum memnunum
http://www.mollacami.net/forum/index.php/topic,9978.0.html

denedim ama sanırım becereiyorum. bilgisayarıma format atılırken windows 7 nin beta sürümü yüklendi. hem hiç kullanmadığım bi bilgisayar sistemi var hemde ingilizce. internetten indirdiğim programlar indiriliyor ama ben o programları bilgisayarımda göremiyorum.

Partları indirdiniz ama bilgisayarınızda mı bulamıyorsunuz, yoksa kurulumu yapmanıza rağmen program yüklendiği halde bilgisayarınızda gözükmüyor mu kardeşim ::)

open office kullanabilirsiniz

zambak kardeşim partlardan birkaçını indiremedim hata verdi. diğer yerlerden denediğimde de kuruyor kurduktan sonra çalıştır dediğimde bu bilgisayarda bunu yapamazsınız diyor. bende şimdilik onu kullanıyorum Nht_07 kardeşim öneriniz için teşekkür ederim. fakat bu programın power point programını kullanamıyorum. sanırım bir çok özellik bulunmuyor ve basit işlemler için bile farklı şeyler yapmak gerekiyor.

rapidshare linkleri olduğu için her part arasında sizin beklemenizi isteyecektir ikinci indirme için 15 dk beklemelisiniz kardeşim..

part ların tamamı inmeden kurabilmeniz imkanısz...


Program Tanıtımları

MollaCami.Com