Bölümler | Kategoriler | Konular | Üye Girişi | İletişim


İngiliz Mantığı(!)

İngiliz Mantığı(!) Hindistan'ın Amir şehrinde, bisikletle dolaşan bir İngiliz kızı ile alay ettikleri bahanesi ile, askerlerin hadise mahallindeki halktan 700 kişiyi oracıkta kurşunlayarak katlettiklerini... Bölge valisinin, ceza olarak bütün şehir halkını günlerce yerde sürünmeye mecbur ettiğini ve böyle davranmasının sebebi sorulunca da valinin : Onlar ilahelere tapıyorlar, bir İngiliz kızı, onların taptıklarından daha azizdir!." diye cevap verdiğini..Biliyormuydunuz ? ( Sumnu, İbrahim Erdinç; Sömürgecilik, Zafer Yay., İst/1991, s 36)

:o :o :o

:( >:(

Darwincilerin matigida diyebiliriz buna.
Beyaz irk haricindekilerin hepsini ikinci sinif gibi görüyorlar...hatta zencilere , evrimi tamamlayamamis insanlar diye bakarlar.


:o :o :o

vahşet bu :'( :'( okudum inanamadım.
:o :o >:(

Bugun hala bu mukemmek (!) mantiklari devam ediyor. Bir kardesimizin babasinin dukkani yanmisti ve amca feci sekilde yaralanmisti. O panikle eve gidiyor ve ailesi tarafindan hemen hastaneye kaldiriliyor. Gunlerce komada kaliyor amca. Daha tam iyilesmeden, elbisesini giyecek durumu bile yokken, mahkemedeki juri uyeleri (sokakdan ingiliz vatandaslari), olaydan hemen sonra hastaneye degilde eve gitmesinden, guya amcanin kendisinin kasden yangini cikardigi kararini verip, amcayi hapise attilar.


Tarih

MollaCami.Com