Bölümler | Kategoriler | Konular | Üye Girişi | İletişim


Irak'ta intihar saldırısı: 28 ölü, 57 yaralı

Irak'ta polis akademisinde düzenlenen intihar saldırısında ölenlerin sayısının 28, yaralı sayısının 57 olduğu belirtildi.

Saldırıda, akademinin önünde kuyrukta bekleyen polis adayları hedef alınmıştı.

Üzerinde patlayıcı taşıyan motosikletli saldırganın, akademiye girmek için bekleyen polis ve polis adaylarının arasına daldığı belirtilmişti.

Orada ki ölen ve yaralananların hepsi masum sivillerdi. İslamiyette; savaş ahlakının üzerinde nasıl bir titizlikle durulduğunu hatırlatmak isterim. Evet savaş şartlara göre yapılmalı ama başa baş, dişe diş. Bu mu bizim savaş ahlakımız? ne zamandan beri sivilleri öldürmek şehadet şerbeti içmek oldu.
Ben buna savaşmak değil yağmacılık derim.
Fitnenin başını kesmezsen ona hareket alanı tanırsan olacağı bu. Daha kaç masum insan ölecek bakalım. Beline bombayı takan hurraa gidiyor ama nereye acaba?
Bir suçluyu kovalarken alışveriş merkezine girdiniz hırsızı vuracaksınız ama içerisi çok kalabalık ne yapacaksınız kim ölecek kim kalacak demeyip Allah ne verdiyse tarayacak mısınız içerisini.
Biz de savaş; KİMİ ÖLDÜRECEĞİNİ BİLEREK ATEŞ ETMEKTİR.
Madem şehadet şerbeti; o eylem olunca zulüm bitecek, taksın bütün gazze beline bombayı yürüsün doğru İsrail'e. Eeeeeee İsrail bitti mi? Diyelim bitti. bizden kim kaldı?
Böyle bir fitneye şehadet şerbeti derseniz ve diyenlere de destek verirseniz daha çok beklersiniz bu zulmün bitmesini.
Tabiki Allah yolunda canını feda edeceksin ancak mücadele ederek; Müslüman gençliği "biz nerede yanlış yapıyoruz da zalim bize üstün geliyor ne yapabiliriz de gücü kudreti elimize alıp hak dini dünya da hakim kılarız" diye düşüneceğine "bombayı üstüme nasıl bağlayıp nerde patlatayım" diye düşünürse tabiki ilerleyemeyiz.
Bu fitneye kafa sallama politikası bir tür yıldırma, mücadeleden alıkoyma harekatıdır. Kusura bakmayın ama o kadar ucuz değil şehadet şerbeti içmek. Düşüneceksin, sabredeceksin, sebat edeceksin.
Sonuç olarak;
Bu eylemi yapanlar, fiilen ya da aklen buna vesile olanlar; ölen masum insanların arkalarında bıraktığı yetimlerin;
HESABINI VEREMEZLER.


Serbest Kürsü

MollaCami.Com