Bölümler | Kategoriler | Konular | Üye Girişi | İletişim


Bunları mutlaka tüketin!

DIŞ HABERLER/VATAN

DÜNYANIN en çok okunan sağlık ve yaşam dergisi Men’s Health, kışın sağlıklı kalmak için mutlaka tüketilmesi gereken meyveleri araştırdı.

Nar: Kolesterolü ve tansiyonu düşürmeye yardımcı olur, kalp hastalığı riskini düşürür. Hücrelere zarar veren serbest radikalleri etkisiz hale getiren antioksidanlar bakımından oldukça zengindir. Kanser riskini azaltır ayrıca zekayı da açar.

Kivi: Bir kivi, bağışıklık sistemini güçlendirmeye yarayan C vitamininden yaklaşık 100 miligram içerir. Sindirimi düzenler.

Hurma: Besin değeri elmadan daha yüksektir. A, C vitamini ve lifler bakımından oldukça zengindir. Kan şekerini dengeler. Yaşlanmanın etkilerini geciktirir. Damar sertliğini önler.

Greyfurt: Kanserin yayılmasını önleyen antioksidan maddelerle doludur. İçindeki C vitamini soğuk algınlığının etkilerini yatıştırır. Kolesterolü yüzde 15.5 düşürür. Vücutta hasar gören DNA’yı onarmaya yardımcı olur.

değerli bilgileriniz için teşekkürler b.reset ;)

Hepsi de sevip tükettiğimiz ürünler; teşekkürler...

Değerli bilgiler için teşekkürler bluetooth_reset kardeşim. Emeğinize sağlık.
Ayrıca nar çiçeği de hem kolesteroli düşürüyor hem de soğukalgınlığı için birebir. Normal ıhlamur gibi çayı yapılıp içilebilir.


Sağlık Rehberi

MollaCami.Com