Bölümler | Kategoriler | Konular | Üye Girişi | İletişim


cep telefonu almayı düşünüyorum:)

ben yeni telefon almayı düşünüyorum nokia olmasını istiyorum tecrübesi olanlar ve tavsiyesi olanlardan yararlanmak istiyorum tavsiyede bulunursanız sevinirim ;)

oncelıkle 3g teknolıjısne uyumlu olsun cunku az bı sure sonra bu uygulamaya gecılecek bundan mahrum kalmayın bence :) ıkınıcısı vıdeo formatı mpeg olsun(vıdeolarınızı cd ye aktarırken ekstra bır işleme gerek kalmaz dırek yuklersınız) n95 lerde var bu ozellık baska hangı modelde var bılmıyorum.benım ıcın bu ıkı ozellık ılk sırada oldugu ıcın hemen bunları yazdım .nokia kullanması en kolay telefon gercı dıger telefon modellerını kullanmadım ama gordugum kadarıyla edındıgım ızlenım bu. sımdıden hayırlı olsun :)

teşekkür ederim ;)ben nokia 3600 slide düşündüm ama bilmiyorum ;D

bence standart özellikleri olan bir telefon alın yanında artan paraya mp4 player ve dijital fotoğraf makinesinin en kalitelisini alabilirsiniz.

ztn o telefonda mp3 var ve bende dijital fotoğraf makinesi de olduğu için bu telefonu beğendim ;)

telefonun ozellıklerıne baktım cok iyi ...hele vıdeo cekımının vga yanı benım dedıgım gıbı mpeg olması super,,bırazda sasırdım :o cunku ben sadece N serılerınde oldugunu sanıyordum.. bıde 512mb hafıza kartı da verıyorlarmıs telın yanında daha ne olsun ;) 3.2 megapiksel fotograf cekımı buda iyi..dıger ozellıklerı saymaya daha gerek yok bence hemen kosun alın :)


bence standart özellikleri olan bir telefon alın yanında artan paraya mp4 player ve dijital fotoğraf makinesinin en kalitelisini alabilirsiniz.


gunumuzde cıkan telefonların ozellıklerı okadar artı ki artık yanımızda ne fotograf makınesı ne de ipod tasımaya gerek kalmadı butun bu ozellıkler cep telefonlarında toplandı bence bu cok buyuk bır nımet :) yükümüz hafıfledı.. keısn bır bılgım yok ama 3 birarada olunca malıyet bakımından da daha ucuza gelmıs olmuyor mu acaba ::)

kesinlikle 10-15 telefoncuya gezmeni tavsiye ederim. ve en ucuz telefonu satan hangisi ise modeli ne olursa olsun onu al

ha niye dersen, 5 sene öncesinin en pahalısı kadar özelliği vardır.. 5 sene sonrasını düşün paranı çöpe atma...

zaten pcniz var..

artan para ile alacagın en adi digital foto makina bile en pahalı telinki kadar çekebiliyor.. sen yine de orta derecede bir foto makina ve ilahi sohbet dinlemek istersen de harika bir mp3 calar alabilirsin :=))

bir taşla 3,5 kuş ;D

Telefonlarda mp3, video, fotoğraf özelliklerinin olması çok güzel bir olay. Ama video çekimi hatta mp3 dinleme yaptığınızda, bir müddet sonra şarj sorunu yaşıyorsunuz. Hergün ya da gün aşırı telefonu şarj etmek gerekebiliyor.

Ben iletişim için telefon, fotoğraf çekmek için fotoğraf makinası kullanma taraftarıyım. Böyle olunca çok büyük para ödeyerek, yüklü bir mikdar ile alacağınız telefonu daha ucuza mâl edebilirsiniz. Hem ne güzel dijital fotoğraf makinen de varmış ;)

He bu demek değildir ki gidin bir 5110 alın :D hoş bu model üretilmiyor artık :P
Yani teknolojiyi takip eden güzel ve makûl bir model alabilirsin.

Nokia'larda virüs problemi ile karşılaşılıyor, tabi telefondan internet kullanmayı düşünüyorsan.

Ben Sony Ericsson'ları daha çok beğeniyorum ::)

Ve şu 10-15 telefoncu gezip fiyat karşılaştırması yapma fikri gerçekten de kayda değer :) Birkaç telefoncu gez ;)

Ben telefonumu 2005'te aldım.O zamanlar bunlar revaçtaydı.Şimdi pek bir hükmü kalmadı.Daha hala sağlam, bozuluncaya kadar değiştirmeyi düşünmem.Telefonların fiyatları çok çabuk düşüyor,telefonlar gün geçtikçe daha da gelişiyor,ulaşmak çok zor.Kardeşlerimin dediği gibi normal bir tel. al, dijital bir foto.mak.,mp3 yada mp4 alırsın hepsi bir telefon parasına denk gelir.
Şimdiki tel. bunların hepsini yapıyor ama kardelen54 kardeşimin dediği gibi şarj dayanmıyor.

ya aslında bende dediğim igib dijital fotoğraf makinesi var onu ayrıca almama gerek yok mp3 olmayan telefonların hem özellikleri çok düşük oluo görünüşü de çok iyi olmuo ben ilk telefon aldığım için görünüşünün de iyi olmasını istiyorum ve fotoğraf makinesi,mp3 ve telefonu yanımda götürmek istmeem zor olur ama teefonda hepsi var .ben öyle düşünüyorum ;)

hepinize yorumlarınız için teşkkür ederim ;)


bence standart özellikleri olan bir telefon alın yanında artan paraya mp4 player ve dijital fotoğraf makinesinin en kalitelisini alabilirsiniz.
Kesinlikle çünkü hepsinin yeri ayr.Aşırısı olmasına gerek yok. bence

Açlık,sefalet,kriz derken Türkiye,yoksulluğa doğru sürüklenirken cep telefonuna liraları yatırmak bana göre değil.Benim kulandığım tlf modeli size basit gelsede konuşabilmem yetiyor bana.Samsung e250 kullanıyorum.Beni götürdüğü yere kadar kullanırım sonrası Allah kerim. :)

eğer görselliğe önem veriyorsan Sony Ericsson.. ;)

Hepinize teşekkür ederim telefonumu aldım......... ;) ;)

Hayırlı olsun ankaragüzeli, iyi günlerde kullanasın :)

Hangisini aldın peki?


Teknolojik Araştırmalar ve Haberler

MollaCami.Com