Bölümler | Kategoriler | Konular | Üye Girişi | İletişim


DUA VE SU

çoçuktuk. hatırlarımda, birilerine bir şey olurdu hasta olurlardı, hemen dedem nenem bir bardak suya dualar okurdu sonra o kişiye verirlerdi onu iç şifa bul diye. sonra bunu annem de babam da da gordum.Başka yerlerde de gördüm.
Hatta bir hasta kardeşimiz vardı doktorlar umudu kesmişti evet umut kesmişlerdi bu hasta artik iyileşmez demişlerdi biz yapacagimizi yaptik demisşlerdi. Yani bu doktor dilinde ölümü bekleyin demekti bilirsiniz.Evet bir serum şişesi getirdiler bize kardeşlerim buna okuyun dediler bunu o kardeşimize vereceğiz dediler,bizde Okuduk kurani kerimi okuduk o suya içinde serum olan o suya.ve sonuç o kardeşimiz iyileşti hatta bizlerden daha iyi oldu.hafiz oldu şimdi bir yerlerde hizmet peşinde koşturuyor..
Coğunuza belki bunlar normal gelebilir ama ben suya okunan duayi basite alan dalga geçen dalga geçerkende teknolojiden bilimden ilaçtan tıptan bahsederek karşısındaki insani gericilikle suclamaya kadar gotüren insanlarla karsılaştim işte aşagidaki yazıyı okurken aklıma bunlar geldi…
Saygiyla…

DUA VE SU

Japon araştırmacı Prof.Dr.Masaru Emoto’nun su üzerine on yılı aşkın bir süredir yaptığı bir araştırma son derece ilginç yeni bilgiler sunuyor bize.. Yaptığı araştırmanın verilerine göre, “The message of the water” isimli kitabında,

“Su, cansız bir madde değil; canlı ve duyguları algılayan kristallerden oluşmaktadır. Su çevresinden pozitif ve negatif bilgileri alır ve ona göre tepki verir.”diyor Prof.Emoto.
. Su sesi dinliyor, söze kulak veriyor, çevredeki duygu atmosferini yüzüne yansıtıyor. Deyim yerindeyse üzülüyor, ağlıyor, küsüyor, seviniyor, gülüyor, neşeleniyor, barışıyor.

Emoto’nun yaptığı çalışmalar su moleküllerinin ve atomlarının bir insan duyarlılığına sahip olduğunu ‘resm’en ortaya koyuyor. Emoto’nun dünyanın çeşitli şehirlerinde heyecanla sergilediği çarpıcı görüntüler herşeyi anlatıyor.

Dr. Emoto her bir maddenin kendine özgü bir manyetik alanı olduğu gerçeğinden yola çıkmış ve ilk olarak suyun manyetik alanını incelemeye başlamış. Emoto, herşey gibi, su moleküllerinin de manyetik alanının elektronların atom çekirdeği etrafındaki dönüşlerinden kaynaklandığını hatırlatıyor. Elektronların dönüşü ve dolayısıyla da suyun manyetik alanı, çevredeki ses dalgalarından etkilenebilir miydi? Konuşulan sözlerin içeriğinin olumlu ya da olumsuz olması suyun manyetik alanını ve dolayısıyla moleküler ve atomik yapısını etkileyebilir miydi? Emoto mikroskopla fotoğrafını çektiği su kristallerine bakarak, bu sorulara kesin bir “Evet” cevabı veriyor.

Emoto ve ekibi ilk olarak suya müzik dinletmiş. Bir miktar arıtılmış suyu birkaç saat farklı müzikler yayınlayan iki hoparlörün önünde bekletmişler, sonra bu suları dondurarak su kristallerinin fotoğrafını çekmişler.

Emoto’nun ekibi su moleküllerinin insan sözünün içeriğinden nasıl etkilendiğini görmek için Fujiwara Barajından topladıkları suya dua okumuşlar. Su kristalinin duadan önceki biçimi ile duadan sonraki biçimi arasında belirgin bir farklılık gözlemlemişler.

Suyun tüm bir hayatı yakından ve derinden etkilediğine dikkat çeken Dr. Emoto, negatif duygularla içilmiş suyun ya da negatif duygular yüklenmiş suyun canlı bedeni içindekilere adı konmamış zararlar verebileceğini belirtiyor. Canlı bedenleri büyük oranda su içerdiğine göre, negatif duyguların, sözlerin ve müziklerin kanser oluşumuna zemin hazırlayacak derin moleküler değişikliklere de yol açabileceğine dikkat çekiyor.

Başlangıçta söylenen bir söz var ve bu söz, önce maddî bir titreşime, şekil oluşturan bir sese dönüşüyor. Ve sonra tekrar belli bir bilgi haline geliyor. Su böyle frekansları en açık bir şekilde ispatlanabilir olarak çeken bir maddedir. Su kristallerinin şekli, dünyanın nasıl bir durumda olduğunu gösteriyor. Meselâ; Berlin, Londra veya Paris'teki klorlu çeşme sularının dejenere olmuş kristal yapılarına karşılık; temiz kaynak suları estetik ve çok ince dizayn edilmiş altıgen yapılar göstermektedir. Bu geometrik şekil tabiattaki bütün hayat olaylarının temel biçimini oluşturuyor. Heavy-metal müzik ve küfür sözlerinin aksettiği suyun kristal yapısı, yapılan deneylerde tamamen parçalanıp dağılarak eski kristal formları binlerce parçaya bölünüyor.

Fujiwara Emoto, araştırmasıyla suyun sadece hâfızasının ve bilgi taşıyıcı özelliğinin olmadığını, aynı zamanda kâinatın dilini ve gerçek sevgi titreşimini de yansıttığını ispatlamaktadır.

Su, ne kadar sevgi, duygu ve âhenk dolu söz ve musikî ile karşılaşırsa; altıgen kristal yapısı da o kadar güzel ve düzgün olmaktadır. Meselâ çekilen fotoğrafların birinde suyun yanında "şeytan" dendiğinde, kristaller kaotik bir biçime girerken, diğerinde de güzel sözlerle dua edildiğinde, suda, berrak ve estetik yapısı ile mükemmel bir altıgen ortaya çıkıyor. Emoto, bu çalışmalarıyla görünmeyen bir ruh âleminin varlığına da işaret ediyor

Öyleyse Allah'ın nimet ve ihsanlarına karşı, zikir, fikir ve şükür vesilemizi hiç unutmamamız gerekiyor. Bilhassa Bismillahirrahmanirrahim ile Elhamdülillah gibi son derece basit ve etkili duaları hiç unutmamalıyız..

Vücudumuzun % 70 gibi büyük bir kısmının sudan oluşması gerçeği de, bizim, diğer insanların ve tabiatla olan münasebetlerimize dikkat etmemiz gerektiğini ortaya koyuyor.
Su Kristalleri adlı kitabında suyu çeşitli yönlerden ele alan Prof. Emoto, çalışmalarının ilmî temelini oluştururken, din gerçeğini de göz ardı etmiyor. "21. yy'da en önemli olayın ilimle dinin yeniden buluşması olacağını düşünüyorum. Eğer din olmasaydı insan aptallaşacak, modern ilim de hiçbir zaman ortaya çıkmayacaktı." diyor.

Bu bakımdan, siz siz olun, sevdiklerinizi UZMEYIN.’ Tek bir sözünüzün ve hatta bakışınızın bile vücut kimyasını etkileyebileceğini aklınızdan çıkarmayın...

The message of the water

büyük bir ilgi ve merakla okudum.çok ilginç.çok enteresan..
su ne büyük nimet dedirtti ki öle zaten...
bundan sonra birine su ikram ederken bunları hatırlıycam...
emeginize saglık...
tşkkrlr...

okunmuş suyunda şifasını tatbik edip yaşıyanlardan biride benim
ocağımın olması hasebiyle çok kimselere okunmuş su vermişim ve biiznillah şifa bulduklarını duymuşumdur....

ayrıca su ile ilgili bir çok ata sözü vardır
bunlarda benim büyüklerimden duyduklarım..

birine su ikram etsen "sular gibi aziz ol "derler

"ALLAH açlıkla susuzlukla terbiye etmesin" derler..

birde bizim oralarda korkulu bir rüyya görsen herkeze anlatma
git akar suya anlat derler o korkuyu alır hayra döndür manasına..

ve yine aynı sözü sırrıını kimseye açma o alır yayar ama akan suya anlatırsan içinin zehrini alır derler..

DUA EDİLEN DU KRİSTALLERİ :






SU KRİSTALLERİNİN DUA EDİLMEDEN ÖNCEKİ HALLERİ :

sen ne kadar buyuksun ya rabbim.tesekurler londoner ve hak yolcusu

Ne güzellll...
RABBim seni anlamaya küçücük beyinlerimiz yetmez. Rahmetinle muamele et bizlere :-\

الله اكبر


Dualar

MollaCami.Com