Bölümler | Kategoriler | Konular | Üye Girişi | İletişim


Kırmızı Gül...

Gözlerinde agladıgı bir zaman vardır.Ama bir gül varki,onun gözlerinde her zaman gözyaşı vardır.Geceler onun gözyaşlarını kendine saklar.Ama gündüzün aydınlıgında nemlenen gözleri onun hüznünü fısıldar.Denizler onun gözyaşları gibi ıslak,güneş onun hüznü kadar sıcaktır.
Güllerinde kokmadıgı zaman vardır.Ama bir gül varki,onun sevgi saçan kokusu her zaman vardır.Kokusu sevgiden,rengi hasretten bir güldür.Onun kalbi hasretle yanmış ama sönmemiş,kül olmamış kor olmuştur ve Hz Allah onun adını KIRMIZI GÜL koymuştur.
Güllerinde sevdigi zaman vardır.Ama bir gül varki,sustugu zaman bile sevgiyi yaşayan bir kalbi vardır.Gözyaşlarında bile sevgiden gelen bir sıcaklık vardır.O gülerken bile yapragında gözyaşı vardır.Onun gözünde vazolara girmenin bir anlamı yoktur.Çünkü onun hüznünü ve sevincini paylaştıgı KIR ÇİÇEKLERİYLE arkadaşlıgı vardır.
Güllerinde soldugu bir zaman vardır.Ama bir gül varki,kokusu dostunun kalbine işlemiştirde bu yüzden ölümsüzlük sırrına kadem basmıştır ve onun mezar taşına şunlar yazılmıştır
SEVMEYEN İNSAN ÖLÜR AMA
SEVEN GÜLLER SOLMAZ
ONLARIN KABRİDE OLMAZ...

SEVMEYEN İNSAN ÖLÜR AMA
SEVEN GÜLLER SOLMAZ
ONLARIN KABRİDE OLMAZ...

çok güzel bir paylaşım teşekkürler kardelen1888

paylaşım için teşekkürler ALLAH razı olsun..

sağolasın paylaşım için.duygulandırdın bizleri...


paylaşım için teşekkürler ALLAH razı olsun..


Serbest Kürsü

MollaCami.Com