Bölümler | Kategoriler | Konular | Üye Girişi | İletişim


Arnavut Ciğeri.




MALZEMELER
1-adet dana ciğeri veya kuzu ciğeri
3-4 adet patates
3-4 adet kuru soğan
yarım demet maydonoz
tuz ,pul somak
arzuya göre kekik ,kimyon,kırmızı pul bibeber

YAPILIŞICiğerlerimizi ve patateslerimizi resimdeki gibi küp küp doğrayıp ayrı yerlerde soteleriz
sotelediğimiz ciğerin içine tuz,kekik, kimyon, kırmızı ve karabiberimizi de ilave eder harmanlarız..


sotelediğimiz bu patates ve ciğeri yine
resimdeki gibi bir servis tabağına alırız
yanına piyaz olarak doğramış olduğumuz soğanı önce tuzda ezer ölüdürür güzelce yıkar acı suyunu atarız,
içine maydonozuda ilave eder karıştırırız
varsa somak eker sıcak sıcak servis yaparız

BUYURUN AFİYET OLSUN

eline emeğine sağlık kardeşim..

teşekkür ederim sizinde gözlerinize sağlık..

cok güzel gözüküyor :P

tesekkürler...

bende teşekkü ederim sizinde gözlerinize sağlık..

ellerine sağlık..görünce acıktım...

siiznde gözlerinize sağlık..

akşama az kaldı inşallah açlınızı giderirsiniz :)))


Firin ve Et Yemekleri

MollaCami.Com