Bölümler | Kategoriler | Konular | Üye Girişi | İletişim


Beraat kandili

Şaban ayının on beşinci gecesi olduğu zaman, gecesinde ibadete kalkın. Ve o gecenin gündüzünde (on beşinci günü) oruç tutunuz. Çünkü o gece güneş batınca Allah Teâlâ o andan fecir oluncaya kadar: Benden mağfiret dileyen yok mu, onu mağfiret edeyim. Benden rızık isteyen yok mu, onu rızıklandırayım. (Bir belâ ile) müptelâ olan yok mu, ona kurtuluş vereyim. Şöyle olan yok mu? Böyle olan yok mu? buyurur." (İbn Mâce)


Ramazana sayılı günler kalan bu mürak gece de dua eden ve duası kabul olanlardan olabilmek dileğiyle bütün kardeşlerime hayırlı kandiller diliyorum.

tüm islam aleminin beraat kandilini kutlar hayırlara vesile olmasını dilerim

Gül bahçesine girenler gül olmasa da gül kokarlar, kainatın en güzel gülünün kokusu üzerinizde olsun. Kandilimiz mübarek olsun.dua ve sevgiyle...

Süada için cehenemden,eşkiya için rahmet-i ilahi'den beraat olan bu gecede;Rabbim bütün mümin kardeşlerimizle beraber cehennemden beraat vesikalarımızı alabilmeyi nasip eylesin..

Bu gecenin feyiz ve bereketinden azami surette istifade edebilme dua ve niyazıyla,bütün mümin kardeşlerimin kandilini tebrik ederim...

Selam ve dua ile...

Rıza-i Şerife, afv-ı ilahiye, feyz-i Rahman'a mazhar olmayı temenni eder.Cenab-ı Hakk'ın biz kullarına, Ramazan'a yürürken BERAAT'imizi kabul eylesin...

Selam ve dua ile...

Berât Gecenizi tebrik ederim, Kur'an-ı Kerimde "mübarek gece" diye isimlendirilen bu gecede, bir başka deyişle "karar gecesi"nde, Rabbim affettiği kulları ile beraber kılsın cümlemizi...

Peygamberimiz bu gecede anne banasına asi olmakta, zinada ve içki içmekte, küs oldukları ile barışmamakta ısrar edenlerin affedileceğini söyleyemeyeceğini bildiriyor. Bunun için böyle günahlarda ısrar edenlerin bir an önce tevbe etmesi icab ediyor.

allah razı olsun kardeşim .herkesin kandili mübarek olsun.inşaallah en iyi şekilde ihya ederiz.

Zengin; çok mala sahip olana denmez, zengin kalbi olana denir. Kalb zenginliğinden mahrum olan kimse, ne kadar geniş servete sahib olursa olsun yine fakirdir. Tamaı ve hırsı sebebiyle de halk nazarında hakirdir. Kalbi zengin olan kimse de ne kadar fakir olsa bile herkesin nazarında muhteremdir.

Herkese mutlu,huzurlu,dualarla dolu güzel bir kandil geçirmesi temennisiyle...
Biz acizane kardeşlerinizide dualarınızda unutmassanız,çok mutlu olurum

KAndilimiz mübarek olsun.Bu gecenin feyzinden hissedar olanlardan oluruz inş.....


KAndilimiz mübarek olsun.Bu gecenin feyzinden hissedar olanlardan oluruz inş.....

tüm site üyelerimizin ve islam aleminin mübarek berat kandili kutlu olsun


KAndilimiz mübarek olsun.Bu gecenin feyzinden hissedar olanlardan oluruz inş.....

Gül bahçesine girenler gül olmasa da gül kokarlar, kainatın en güzel gülünün kokusu üzerinizde olsun. Kandilimiz mübarek olsun.
dua ve muhabbetlerimle...

tüm müminlerin beraat kandillerini tebrik ediyoruz.


Tebrik & Kutlamalar &Taziye

MollaCami.Com