Bölümler | Kategoriler | Konular | Üye Girişi | İletişim
sarmısaklı melemen
sarmısaklı melemni deneyin süper oluyor. pul biber koymayıda unutmayın. ben deendim sadece kokusu bile apartmandakileri bizim daireye topladı.misafir istemiyorsanız camları kapıları kapatın :)
:)
:) sarımsagı sogandan yada bıberden once kavuruyor muyuz sonradan mı atıyoruz ::)
sarımsak sogan pul bıber yesıl bıber sıvı yag bırlıkte koyup kavurabılırsın.daha sonra domateslerı koy suyunu cekene kadar pısır ama sureklı ezmen lazım parca domates kalmamalı.yumurta koymayı unutma yoksa sarımsaklı salca yersın ;D
Yumurta yiyemiyorum.Domatesleride rendelıyoruz ezmemize gerek kalmıyor ;D
sarımsak sogan pul bıber yesıl bıber sıvı yag bırlıkte koyup kavurabılırsın.daha sonra domateslerı koy suyunu cekene kadar pısır ama sureklı ezmen lazım parca domates kalmamalı.yumurta koymayı unutma yoksa sarımsaklı salca yersın ;D
Teşekkürler
hayırrrrrrr sakın rendeleme cok kötu olur.ınce parcalar halinde kesecen sora çatalla piştikçe ezeceksin.
ellerine sağlık kardeşim..