Bölümler | Kategoriler | Konular | Üye Girişi | İletişim


Tepkisizlik

TEPKİSİZLİK

Unlu virtioz piyanonun basina oturmus ve salonu hinca hınc dolduran seyircilerin onunde, konserine baslamisti. ancak tuslara basip caliyor gorunmesine ragmen, telleri inceden sıkılmis olan piyanodan hicbir ses cikmiyordu!

Dinleyiciler, birbirine goz ucuyla bakarak ne yapmalari gerektigini arastiriyorlar, fakat nedense tepki gosteremiyorlardi. iki saat suren sessiz konserden sonra ünlü virtüoz oturdugu yerden kalkarak buyuk bir ciddiyetle onlari selamladi.

Salon surekli alkis sesleriyle cinliyordu. ingiltere de yasanan bu olaydan sonra piyanist, kendisiyle roportaj yapan televizyon spikerine : -"insanlardaki tepkisizligin nereye kadar varacagini ogrenmek istedim" .... diyordu...

- "Meger sınırı yokmus.."

bu konuda ,bir baska sitede bu tepkisizligin türkiyede fazlasiyla var oldugunu belirtmistim... bana gelen itiraz türkiyeyi kücümsedigimden den vuruldu... oysa söyle bir bakin bir avuc sol dan baska her hangi bir konuda halkin bir tepkisi oluyormu?... idarecilerimiz ne yapiyorsa bir bildikleri vardir acisindan meseleye yaklasmaktalar...

:D :D

teşekkürler..


:D :D

teşekkürler..


:D :D

teşekkürler..

Harika bir konuya değinmişsiniz..inşallah herkez payına düşeni alır.. ALLAH razı olsun

Allah cc sizlerden de razı olsun kardeşlerim. Sizlerin de okuyan gözlerinize sağlık.
Haklısınız aladin kardeşim tepkimizi ortaya koyamıyoruz, tepki gösterenlerimiz de muhakkak bir yerlerde bir yanlış yapıyorlar. Sokağa çıkıp eylemlere başlayalım demiyorum ama dinimizi ve kardeşlerimizi korumak ve savunmak için yapabileceğimiz o kadar çok şey var ki neden bir türlü faaliyete geçemiyoruz bunu anlamıyorum. Yapan yok mu? Var (Allah cc onlardan razı olsun) ama biz onlara destek olmazsak sorunların bir ucundan da biz tutmazsak işte o zaman kimseye suç bulmaya ve şikayetçi olmaya hakkımız yoktur. Rabbim hayatımızı O'nun rızasını kazanmak için harcayan kullarından olmayı ve sırat-ı müstakimden ayrılmamayı nasib etsin.

"tepkisizlik" bu kelimenin anlamı çok büyük ya ::)

güzel bir yazı, paylaşım için teşekkürler...


Harika bir konuya değinmişsiniz..inşallah herkez payına düşeni alır.. ALLAH razı olsun


Kişisel Gelişim

MollaCami.Com