Bölümler | Kategoriler | Konular | Üye Girişi | İletişim


İmkander Vahabist Fitnesi

Kendilerine İslami olarak yardımsever hayır sever gibi gösteren biryer olan İmkander ( İnsani Müdafa ve Kardeşlik Derneği ) yakın ilişkiler kurduğu derneklerin web sitelerine baktığınızda içeriklerinde Vahabizm Selefilik alanlarındaki propaganda ve Ehl-i Sünnet karşıtı bir çok yazı göreceksiniz.

Bu kişiler sözde Çeçen halkının temsilcisi olduklarını beyan ederek , samimi yardım sever Türkiye'deki müslümanları kandırarak onlardan yardım alarak menfaatlerine kullanmaktadırlar.
İmkander denen bu fitne ayrıca Kürtçü radikal bölücü guruplarlada işbirliği içerisinde yer alarak çeşitli organizasyonlar veya ortak basın açıklamalarıda yapmaktadırlar.

Türkiye şuanda Çeçen mültecilere kanat gererek Toki konutlarında ücretsiz her aileye ev verdi ve kendilerine asgari ücretin üzerinde de maaş bağlattı,Allah binlerce defa razı olsun.
Ancak bu kurum içerisinde halen İslam adına fitnelere yönelik çalışmalarına devam etmektedirler.
Mazlum durumda olarak belirtilen dul Çeçen kadınlarına yönelik İran'da var olan 1-2-3 ay kısa vadeli evlen boşa yolu ile de evlilikler yaparak bu sesini çıkartamayan insanları kullanmaktanda geri kalmamaktadırlar.
Bu gerçekleri gören ve kendilerinden ayrılan kişileri tehtit ederek susturmaktadırlar.

Bütün müslümanları bu ahir zamanda içlerimizdeki bu fitne dolu kurumlardan temizlenmeye çağırıyorum.Gerçekleri bilelim ve gereğini yapalım bu insanlara fırsat vermeyerek inanmayalım sevgili müslüman kardeşlerim.

Ben bunların arasında uzun bir süre görev yaptım.Dernek Başkanı Murat Özer'i dernek binasında yazın bir Çeçen kadınla uygunsuz vaziyette görünce artık yeter dedim.Daha sonra tartışma durumuna geldiğinde ise bana verdiği cevap buda bir cihaddır davayı anlayamadığımı kendisi ile imam nikahı ile evlendiğini belirtti.Daha sonra bu kadıncağızı 1.5 ay sonra boşadı.
Artık anladımki bu fitne yuvasında kalmamın günahtan başka bir daveti yoktu.


Tanışma Platformu

MollaCami.Com