Bölümler | Kategoriler | Konular | Üye Girişi | İletişim


Beynelmilel Yahudi / Henry Ford



Henry Ford
Çeviren: Hacasan Yüncü
yayınevi: Etkin kitaplar

"Yabancıları, öylesine yorgun ve bitkin hale getireceğiz ki hiçbir karışıklığa meydan vermeden dünya hükümetlerinin tamamını içinde eritecek, tek bir devlet kurabilmemizi mümkün kılacak uluslararası bir gücü bize vermek zorunda kalacaklardır."
"Yabancı milletlerin milli eğitimlerini öyle yönetmeliyiz ki teşebbüsü ele almaları gereken kritik anlarda, çaresizlikten elleri yanlarına düşsün!"
Beşinci Protokol

"Bu sebepten dolayıdır ki dinleri yok etmeliyiz. Yabancıların kafalarından tanrı ve ruh düşüncesini silmeli ve yerlerine hesap kitap meselesini ve maddi ihtirasları koymalıyız."
Dördüncü Protokol

"Bize karşı koymak cürretinde bulunan bir ülkeye, komşu ülkeyi kullanarak savaş çıkarmalıyız. Eğer komşu ülkelerinin hepsi birden bize karşı ayaklanmaları söz konusu ise bu taktirde yeniden bir dünya harbi çıkarmalıyız."
Yedinci Protokol

"Doğru kişisel değerlendirmeler yapmalarına mani olmak için insanların dikkatlerini eğlencelere, oyunlara, hoşça vakit geçirebilecekleri şeylere, heyecan dolu müzik salonlarına çevireceğiz! Bunlar, kendileriyle ilgili olan fakat bizim boğuşmamızı gerektiren sorunları düşünmelerine imkan vermeyecektir. Kişisel düşünme alışkanlıklarını gittikçe kaybetmeye başlayacak olan insanlık, bizim için çalıştıkları bilinmeyen kişilerin öncülüğünde; bizim lisanımızla konuşmaya başlayacaklardır!"
On üçüncü Protokol


Araştırma-İnceleme kitapları

MollaCami.Com