Bölümler | Kategoriler | Konular | Üye Girişi | İletişim


Türkiye'yi Parçamala Planları



YAKUP ÜSTÜN
TÜRKİYE DİYANET VAKFI YAYINLARI

Bu eser, Hıristiyan Avrupa'nın, yüzyıllar boyu İslâm'dan intikam alma çabalarının zamanla hangi boyutlara ulaşmış olduğunu göstermesi bakımından çok dikkat çekicidir. Bu kitapta ayrıca, İslâm'ın yayılmasını önlemek, İslâm'ın çekilmiş kılıcı Türkleri tarih sahnesinden silmek için şeytanın bile aklına gelmeyen tertiplere girişildiği, akıllara durgunluk veren entrikaların çevrildiği de görülecektir.
Bu kitapta geçen tasarıların büyük kısmı gerçekleşmiş, haçlı zihniyeti büyük ölçüdeamacına ulaşmıştır. Bunların, uygulanamayan kısmından vazgeçildiğini zannetmek, büyük bir gaflettir. Bunlar okunduğu ve zamanımızda cereyan eden bazı olaylarla ilgi kurulduğu zaman, bu hükmün doğruluğu, en azından yanlış olmadığı ortaya çıkmaktadır.
Bu eser gerçekten bütün tazeliği ile güncelliğini koruyor. Zira, çok şükür, kökü kazınmak istenen Türk Milleti çoğalarak ve güçlenerek dimdik ayaktadır. Haçlı zihniyeti de kör taassubu, ikiyüzlülüğü ve değişmeyen üslubu ile yoluna devam ediyor. Geleceğe ümitli bakmak için çok sebep var. Hilali gölgeleyen bulutların ilahî bir nefesle rahmete döneceği günler uzak değildir.


Araştırma-İnceleme kitapları

MollaCami.Com