Bölümler | Kategoriler | Konular | Üye Girişi | İletişim


Selamun Aleykum

Selamun Aleykum forma yeni üye oldum net üzerinde hanefi mezhebi hakkında bilgi araken bu site çıktı bende daha fazla istifade etmek niyetiyle giriş yaptım dini konular hakkında bilgi edineyim derken farklı düşünce de olan farklı bir forma üye oldum paylaşımları fazla bilgim olmadığı halde itici geldi farklı ithamları üzücü geldi ve şu an hanefi mezhebi hakkında tam bir bilgi sahibi olmak istiyorum "ilim" karanlıkta parlayan bir ışık gibi Allah c.c. her nerede olursa olsun rızası çerçevesinde hakkı yaşayanlardan eylesin cümlemizi fazla bilgim yok ama sağlam kaynaklar arıyorum inşallahda bulacam Allahın c.c. izni sizlerinde yardımıyla .Sitede hanefi mezhebi hakkında konu nerelerde var ve sağlam kaynak nerden bulabilirim detaylı bilgi için yazarı felan varmı bilgim fazla yok yardım ederseniz Allah c.c. ebeden daimen razı ve hoşnut olsun....

Aleyküm selam,İnşallah aradıklarını bulursun,biraz sabırla araştırma ve okumaya devam et biz de yardımcı oluruz,bu sitede günde bir iki saatini geçirirsen yavaş yavaş bir şeyler alırsın.Bende senini gibi yeniyim Ehl-i sünnet konusun da size bazı linkler -bilgileri ileride vereceğim okursunuz şu an vaktim yok,sitede ki yöneticiler de mutlaka size yardımcı olacaklar.


fazla bilgim olmadığı halde itici geldi farklı ithamları üzücü geldi
diyorsunuz...
Bu ithamlar nedir..?

Biraz bilginizi geliştirirseniz,bakışınız değişecektir...

Aleyküm selam kardeşim

hanefi mezhebi hakkında neyi araştırıyorsunuz?

Sahabe il uzatma Hz. Mevlana , Yunus Emre , Bedüüzzaman ve tüm tarikat başlarındaki kişilere cübbeli başta diğer bütün kişilere bel'am ve akla gelmedik hakaretler dha sayamadığım gerçekliğini haşa ve kella Allah gibi hüküm koyan bir siteydi yada site demeyim insanların fikirleri düşünceleri bilgim dahilinde uygun yazmama bile tepki gösterildi :-\ vel hasıl kelam bu ilmi öğrenmen gerek dendi bu yazıların beni tetiklemesi gerekmiş tetikledi ama kendi mezhebimi bu ana kadar araştırmamanın acısı ve düşüncesiyle karmakarışık ve şu an nerden başlıycamı bilmiyorum "Suvari Aleyküm selam kardeşim hnefi mezhebi hakkında neyi araştırıyorsunuz? en başta ne öğrenilmesi gerekiyorsa onu desem gülünç mü olurum ?

VeAleykümüsselam....Doğru siteyi bulmuşsunuz

Araştırmacı kardeşim,O zaman Araştırmaya ve Öğrenmeye hemen başlayalım...

İnternette mezheplere ve temel islami inançlara saldırı yapan bir çok site var. Ateistler ve misyonerler meydanı boş bulmuş durumda.

Çok aşırı bir bilgi kirliliği var. Sitemizi takip edebilirsiniz


Tanışma Platformu

MollaCami.Com