Bölümler | Kategoriler | Konular | Üye Girişi | İletişim


aman dikkat

Trabzon'da bir restoranın iç kısmına fırın yaptırıldı. Fakat yapılan fırın bölümünün dar olması nedeniyle, uzun saplı küreği kullanamayan ustabaşının bulduğu çözüm, fıkraları aratmayacak cinsten.




[b][i]Ancak, küçük ve dar olarak inşa edilen fırında, pideleri fırına sürmek ve almak için gerekli olan uzun saplı küreğin nasıl kullanılacağı hesap edilmedi.

Çözüm arayışına giren işletme sahibi, fırının ön tarafına bir pencere açtırarak, ustabaşının kullandığı küreğin sapının buradan dışarıya uzatmasını sağladı.

Ancak, fırındaki çalışması sırasında küreğin sapının arada camdan dışarı çıkması, sokakta yürüyen vatandaşlar için tehlikeli olmaya başlayınca, buna da bir önlem düşünüldü.

Camdan uzatılan kürek sapının vatandaşlara çarpmaması için restoranın duvarına, ''Kürek sapına dikkat'' uyarı yazısı asıldı.


;)

kim der ki lazların aklı yok diye:)

:D

burası türkiye olur böyle şeyler normaldir kardeşler :))

en azından dikkat yazısı yazdırıp insanları uyarmış hani derlerya lazların beyni onikiye kadar çalışır sonra durur bence lazların beyni onikiye kadar üst seviyede çalışır onikiden sonra diğer insanların seviyesine iner....:):):)

şafakvakti kardeşimiz karadenizli sanırım bişey demedik çok akıllısınız ;D ;D
küreğin sapını dükkanın dışına çıkarmak herkezin aklına gelmez ;D ;D
nasib oluır bizde gidersek buralara bu fırından karadeniz kır pidesi yeriz artık ;D ;D


Fıkralar

MollaCami.Com