Bölümler | Kategoriler | Konular | Üye Girişi | İletişim


BURÇLARUNUZ!..



GOÇ - Teessüf ki, bu gün ulduzlardan hansısa uğur gözlemeyiniz ebesdir. Yahşısı budur, esas güvvenizi emek fealiyyetine yöneldesiniz. Başgalarının mesleheti ile hereket etmeyin.
...
BUĞA - Tebietin bu füsunkar gününde maliyye problemlerinizin hellini süretlendirin. Bu, her menada size kömek ola biler. Yeni işlere başlamag üçün tecrübeli insanlarla müzakireler aparın.
...
EKİZLER - Hemkarlarınızla münasibetlerinizde soyuglug yaranmaması üçün bir geder güzeşte getmeyiniz meslehetdir. Yersiz iddialarınızı bir geder mehdudlaşdırın. Ahşamsa gonag gedin.
...
HERÇENG - Esebi situasiyalara mübtela olsanız da, metinliyiniz sayesinde netice öz heyrinize tamamlanacag. Nahar erefesinde ve ahşama yahın büdcenizi artırmag imkanı gazanacagsınız.
...
ŞİR - Yahşı olar ki, bu gün işle meşğul olmayasınız. Çünki behtinizin işden kenarda getireceyi bildirilir. Dostlarınızın ehatesinde olun. Uzag olmayan ünvanlara sefer de ede bilersiniz.
...
GIZ - Müeyyen gerginlikler müşahide olunsa da, bu, heç de insanlardan ireli gelmeyecek. Garşılaşdığınız çetinliklere garşı tedbirli olun. Göy gübbesi tenbelliyinizden şikayetlenir.
...
TEREZİ - Maraglı hadiselerle rastlaşacagsınız. Oturag fealiyyete ara verin. Sevdiyiniz adamların arasında olmagla sevincinizi artıra bilersiniz. Taleyinizde dönüş erefesi başlamagdadır.
...
EGREB - Meslehetsiz addım atmayın. Yahşı bilirsiniz ki, terslik etmek size heyir getirmir. Ele hereket edin ki, etrafdakıların reğbetini gazanasınız. Nezere alın ki, bu ahşam bürcünüz başlayır.
...
OHATAN - Narahatçılığa heç bir esas yohdur. Bütün sutkanı hoş teessüratla başa vuracağınız güman olunur. Sevgi meselelerinde emeli addımlar atmağınız teleb olunur. Prosesleri dondurmayın.
...
OĞLAG - Saat 11:40-dan menfi enerjili Ay bürcünüze dahil olsa da, bu, hestelik ve ya gangaraçılığı ile neticelenmeyecek. Lakin gerar çıhararken mütleg ehtiyatlı olun. Böyüklere gulag asın.
...
SUTÖKEN - Hoş heberler yolunuzu gözleyir. Aldığınız her bir teklif zövgünüzce olacag. Günün ikinci yarısında ise ezmkarlığınızı artırmagla pul elde ede bilersiniz. Sefere çıhmayın.

BALIGLAR - Bu gün esas enerjinizi fealiyyete yöneldin. Çünki diger sahelerde hansısa uğur gözlenilmir. Tehminen saat 14-den sonra şehsi işlerinizde ilkin irelileyişler nezere çarpacag.

Çok hoş
Böyle bir ansiklopedi falan olsa insan okumaya doyamaz herhalde :)

Teşekkürler laleee kardeşim ;)

azerice herhalde... :D hoş olmuş tşr.laleee

teşekkürler laleee kardeşim


Komik Yazılar

MollaCami.Com