Bölümler | Kategoriler | Konular | Üye Girişi | İletişim


MSN'de Sizi Kimin Engellediğini Öğrenmek İçin Programa/Siteye İhtiyacınız Yok!

Messengerinizde sizi kimin engellediğini bilmek istiyorsunuz. Bunu gerçekleştiren çok sayıda site ve program bulmanız mümkün; ancak güvenilir olduğunu bilmiyoruz. Messenger adresinizi ve şifrenizi yazmanız gerekiyor çünkü... Bu da hiç güvenli değil...

Peki ne yapmalıyız? Menü satırında Araçlar > Seçenekler > Gizlilik penceresini açıyoruz... Açılan pencerede sol tarafta kişi listemiz bulunuyor. Sağda ise bizim engellediklerimiz ve sildiklerimiz. Sağ taratfaki kişi listesinde bizi engellediğini düşündüğümüz kişinin üzerine sağ tıklıyoruz. "Sil" butonu aktif ise o kişi bizi engellemiştir...

Kişi sayısı çok olanlar için bu oldukça güç aslında; ama en azından güvenilir... ;)


DIKKAT: Sitelere asla güvenmeyin. Sadece sifre calmak ve arkadas listeni alip email toplamak icin kurulmustur hepsi.

Ben de şöylesini biliyorum.

Kişi üzerine sağ tıkla>>Görünüm>>Profil>> Profil ayrıntılarını göster tıklıyorsunuz. Eğer orada "Web görünümü" ve "Messenger görünümü" resimleri varsa engellememiştir. Eğer sadece bir resim varsa engellenmişsinizdir.

Allah razı olsun sağolasın işimi gördüm

Bence en iyisi hiç bakmamak. Baktıgınız zaman eger sizi engelleyen kişi, sevdiginiz bir kişiyse bu sefer neden engelledi beni diye üzülürsünüz. Hem engellese nolacak engellemese nolacak çokda önemli birşey oldugunu düşünmüyorum. Sırf bir merak yüzünden msn adreslerinin şifresi kırılıyor.

Boş işler vesselam...

Faruk'un bahsettigi yöntem engelleyenler icin degil, silenler icin gecerli. Silmis ama engellememis olabilir de.. :)

diger bir noktada netteki hic bir siteye güvenmeyin kimse kim engellemis bilemez. hepsi spam mail ve email adresi calmak icin yapiyor. bir de sifrenizi calmak icin en kestirme cözüm.. asla hic bir site söyleyemez kim engellemis engellemis.. aklinizdan cikarin onu ;) hele bir de engellebul.com vs diye türkce adresli ise hic bakmadan kapatin onlar kesinlikle spam sitesidir. Dolandiricidirlar..

DIKKAT: Sitelere asla güvenmeyin. Sadece sifre calmak ve arkadas listeni alip email toplamak icin kurulmustur hepsi.

kim engellediyse engelledi bunun ne önemi varki?neden merak edersiniz :)


kim engellediyse engelledi bunun ne önemi varki?neden merak edersiniz :)

:) :) Faruk abinin dediği bazen ekleyip de kabul etmeyenlerde de gözüküyor yani eklediniz ama bu beni engellemiş deyip silmeyin ;)

tesekkürler

meraklılar için birebir ;D

tesekkürler kardeşim...


kim engellediyse engelledi bunun ne önemi varki?neden merak edersiniz :)


ben merak ederim beni engelleyen olmuşsa ben de engellerim böyle bir huyum var :P ;D

bilgiler için teşekkür ederiz emeklerinize sağlık arkadaşlar...

en kolay ve hızlı bakmak ıcın msn nızde plus varsa tıklayın kişi listesi temızleyiciyi tıklayın orda gorunur kımın lıstesınde olup olmadıgınız boyle anlamıs olursunuz ;)

... :)


PC Ipuclari

MollaCami.Com