Bölümler | Kategoriler | Konular | Üye Girişi | İletişim


İşte dünyada yaşanan, dünyanın en ilginç olayları...

1985'de New Orleanslı cankurtaranlar o yıl şehrin havuzlarında kimsenin boğulmamasını kutlamak için bir parti verdiler. Partide konuklardan biri çok ilginç bir biçimde boğuldu.

- 1975'de İngiliz bir çift televizyonda en sevdikleri programı izlerken erkek yarım saat süren bir gülme krizi sonucu kalp krizi geçirerek öldü. Eşi, cenazeden sonra programın yapımcılarına bir mektup yazarak, kocasını hayatının son dakikalarında bu kadar mutlu ettikleri için teşekkür etti. (Trajikomik ve İlginç Ötesi)

- 1983'de mağazada hırsızlık yaparken yakalanan San Diegolu bir kadın polislere eğer onu bırakmazlarsa morarana kadar nefesini tutacağını söyledi. Polisler kadını bırakmadılar, o da gerçekten ölünceye kadar nefesini tuttu. (Polislere ne sanki )

- Belçika'da yaşayan Türk işadamı Uğur C., Ferrari'sine LPG taktırmak isteyince 145 bin Euro'luk otomobili şirket tarafından elinden alındı.

- Konya'nın Karapınar İlçesi'ndeki bir bekçi köpeği, sahibi Emin Çenesiz'in cep telefonunu yuttu. Olay, köpeğin karnından telefon melodisi gelince anlaşıldı. Talihsiz telefon küçük ebatlarda olması nedeniyle dışkı yoluyla dışarı atıldı.

- Hindistan'ın Assam eyaletinde, pirinç birası içip sarhoş olan 12 fil, 3 kişiyi ezerek öldürdü, 2 kişiyi de yaraladı. Resmi rakamlara göre, Assam eyaletinde son 5 yılda filler en az 150 kişiyi ezerek öldürdü.

- Belçika'da La Derniere Heure gazetesinin bir çalışanına ait 'Nokia 3410' marka cep telefonu, konuşma sırasında infilak etti. Gazeteci, kulağından hafif yaralandı.

evet gerçekten ilginç teşekkürler

rica ederim ne demek


evet gerçekten ilginç teşekkürler


rica ederim ne demek


evet gerçekten ilginç teşekkürler


Düşünelim Eğlenelim

MollaCami.Com