Bölümler | Kategoriler | Konular | Üye Girişi | İletişim


Sen hala kendini küçük bir varlık mı zannediyorsun?

Modern toplumun yapay ikliminde insanın kendini rasyonel şekilde idare edebilmesi kahramanlık istiyor. İnsanın yükselmesini yalnız kuvvet mümkün kılar. Kuvvet, tabiatın gözünde en yüksek fazilettir. Zayıf ise yok olmaya mahkumdur. Bizim ihtiyacımız olan kuvvet ne bir atletin kas kuvvetine, ne bir münzevinin moral kuvvetine, ne de bilginin entelektüel kuvvetine benzer. Bu kuvvet hem bir mukavemettir hem de kasların, organların ve aklın ahengidir. Aynı zamanda yorgunluğa iklim şartlarına acılara kaygılara karşı koyma gücüdür. Ve nihayet o ümit etmek ve çalışmak iradesidir. Bozguna imkan vermeyen; ruh ve vücut sağlamlığıdır.

Belirlediğimiz hedefe ulaşmayı ne kadar şiddetle istiyorsak kapasitemizin sınırları da o kadar geniş olur. Başarı, çok çalışma ile değil, verimli çalışmayla elde edilir. Verimli çalışma da zamanı belirlenmiş, hedefleri tespit edilmiş, tercihler doğrultusunda yapılmış günlük programların, metotlu ve programlı bir şekilde uygulanmasıdır.
Dünyada başkaları için mümkün olan her şey, sizin için de mümkündür. Amaçlarına ulaşanlarla ulaşamayanlar arasındaki fark, kendilerini destekleyici duruma sokabilmeleridir. Bunun için aşağıdaki basamakları takip ederek başarıya ulaşmak daha kolay olacaktır.
1. Basamak : Vücut Sıhhati (sağlam kafa = sağlam vücut)

2. ” : İrade Kuvveti (inanıyorsanız üstünsünüz )

3. ” : Eğitim

4. ” : Dayanışma ve Ortak çalışma

5. ” : İstişare ve İletişim

6. ” : Zamanda ve imkanda tasarruf

7. ” : Tevekkül ve tarihten cesaret alma
alıntı küreselleşme kıskacında terakki için
17YAŞ MÜFREDATI

MURATÇAVUŞ
KARİZMA NEŞRİYAT

çok güzel bir paylaşım teşekkürler... :D
devamını bekleriz :)


Kişisel Gelişim

MollaCami.Com