Bölümler | Kategoriler | Konular | Üye Girişi | İletişim


Abdest Suyunu Kristalleştirin

İbadet, varlığındaki Allah ismiyle işaret edilenin kuvvelerinin sende açığa çıkması, geleceğine mutluluk getirmesi amacıyla, BEYİNE yön vermen için yapılır, "ki bu da gerçek kulluktur”,

Kişi, abdest alırken, dua etmek suretiyle, belli bir anlam ihtiva eden BEYİN DALGALARIYLA su kristallerini değiştirerek, etkileyerek, İYONİZE ederek vücüduna yararlı su iyonlarının girmesini sağlar!

Su içerken veya birşey yerken elindekine besmele “OKU”manın (beyin dalgalarını içtiğine veya yediğine yönlendirmenin) anlamı da buradadır!.

Beyni, göz ve kulağına esir düşmüş; GÖRDÜĞÜNÜN ötesini düşünmekten ACİZ, ÇAĞDAŞ BİLİMLEREDEN ve dünyadaki tesbitlerden BİHABER kimselerin bunları anlaması elbette çok zor! Ne var ki dünya dönüyor ve bir kısım insanlar hâlâ yüzyıllarca önceki MAĞARALARINDA yaşamakta ısrar edip gerçeklere kulak tıkıyor.

Bilimsel deneylerle , su kristallerinin insanların yaydıkları düşüncelere göre nasıl şekil aldıkları mikroskoplarla açık seçik tesbit edilebiliyor!.

İnsan BEYNİNİN farkında olarak veya olmayarak yaydığı DALGALAR , aynı esasla, suyu, sudan varolmuş canlıları sürekli ETKİLEMEKTEDİR.. Bu yüzden de “insan düşüncelerini açıklasa da açıklamasa da sonucunu yaşayacaktır” anlamına gelen bilgi verilmiştir Bakara suresi 284. âyetinde.

Abdest alırken dua okumak, yani, düşünceni dileğini BEYİN DALGALARI şeklinde suya yönlendirerek, su kristallerini şekillendirme ve o suyu kozmos yoluyla vücuduna almak... Ya da “suya okumak” denilen şekilde belli bir anlam taşıyan beyin dalgalarını suya yönlendirerek o yönde suyu şekillendirmek ve o suyu içmek veya içirmek!.. Düşünün ki, insan vücudunun yaklaşık yüzde 80"i sudur.

1400 küsur yıl önce, çölün ortasında, bugünün bilgilerini hayal bile etmesi hayal edilemiyecek bir toplum içinde yaşamış olan o yüce Zât, su kristallerini biliyordu.

İnsan beyninin yaydığı düşünce dalgalarının suyu nasıl etkilediğini gösteren araştırma sonuçlarını İngilizce okuyabilirsiniz.

wellnessgoods.com

Teşekkürler hakyolcusu kardeşim Allah cc razı olsun.


Teşekkürler hakyolcusu kardeşim Allah cc razı olsun.

:o ::) Teşekkürler hakyolcusu


:o ::) Teşekkürler hakyolcusu

bende hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim okuyan gözlerinize sağlık..


Sağlık Haberleri

MollaCami.Com