Bölümler | Kategoriler | Konular | Üye Girişi | İletişim


12m2'de maskülen bir mutfak



12 m2'lik alanda bir mutfak planladık. Yapmışken biraz da maskülen bir çözüm olsun istedik. Erkeğe de hitap etsin, onun da kullanım alanı olsun dedik. Çok eğlenceli, bir o kadar da kullanışlı, dinamik bir mutfak ortaya çıktı. Erkeklerin de dikkatini çekecek bin mutfak yaratmanın inceliklerini merak ediyor musunuz?


Mutfak deyince akla ilk gelen şey kadınlar ve onların kullanımına uygun bir mekandır şüphesiz. Mutfak, onların kullanım ve yaşam alanıdır. Bu tekeli ellerinden bırakmaya da hiç niyetleri yoktur. Oysaki mutfaklar, kadınlara olduğu kadar erkeklere de hitap eden yaşam alanlarıdır ve belki de evin aile bireylerini bir araya toplayan en önemli köşesidir. Biz bu mutfakta erkeğin egemenliğinde olan, onun istediği gibi hareket edebileceği bir tarz yakalamaya çalıştık. Yemek yaparken, dinlenirken ya da hobilerini gerçekleştirirken bu mutfağı kullansın, bu alanın tadını çıkarsın istedik. Maskülen mutfak tam onun hayaline uydu.

En güzel hobi köşesi


12 m2'lik bu mutfakta hobilerinizi gerçekleştirebileceğiniz bir de alan var. L şeklinde konumlanmış olan mutfakta orta alan oturuma ayrılmış. Keyifli sofralar kurmak için oldukça uygun olan bu bölümde aynı zamanda hobilerinizi hayata geçirebilir, gitarınızı alıp kendinizi notaların akışına bırakırken mutfağınızın tadını çıkarabilirsiniz.





Yemek yapmanın keyfi


Yemek yapmayı bir hobi olarak gören erkekler için kusursuz olarak tasarlanmış bu mutfakta tezgahlar oldukça geniş ve kullanışlı. Size kalan tek şey kesme tahtanızı ve bıçağınızı alıp yeşilliklerinizi doğramak. Mükemmel lezzetteki salatalar ve yemekler yapılmak için elinizin değmesini bekliyor!


Hem kullanışlı, hem estetik


Kullanışlı dolaplara yer verilen mutfakta, ortada hiçbir dağınıklık kalmayacak şekilde eşyalarınızı saklayarak görselliği de koruyabilirsiniz. Mutfaktaki dolap ünitelerinin bir kısmında sizi yansıtan sevdiğiniz objeleri de sergileyebilirsiniz.


Hem maskülen, hem de dinamik bir mutfak yaratmak için renk ve aksesuarların bütünlüğünü sağlamak gerekiyor. Keskin çizgilere sahip bir mutfak, tam onun tarzını yansıtacak ve renklerin canlılığı o mutfaktaki enerjiyi belirleyecek.

Saklama üniteleri


Mutfakta, dolap içlerindeki saklama üniteleri çelikten. Oldukça sağlam ve kullanışlı. Mekanda hiçbir ölü alan kalmasına müsade etmiyor ve her yer kullanılabilir vaziyette. Etrafta dağınıklıktan hoşlanmayanlar için birebir.
Mutfağın en önemli köşelerinden biri de oturma bölümüdür. Bu mutfağın oturma alanı da oldukça geniş ve ferah. Misafirleri ağırlarken büyük bir masayla ya da tek başınızayken küçük yuvarlak bir masayla mekanı farklı şekillerde değerlendirmeniz mümkün.





evim dergisi

tşkkrlr... :)

İlgine ben teşekkur ederım :)


tşkkrlr... :)


İlgine ben teşekkur ederım :)


Ev dekorasyonu

MollaCami.Com