Bölümler | Kategoriler | Konular | Üye Girişi | İletişim


Ayna ile tarzınızı belirleyin



Günümüzde bir çok alanda kullanılan aynaların avantajları saymakla bitmez. Küçük odalarınızı daha büyük göstermek için, evdeki aydınlatmayı arttırmak için, doğru kullanıldığında evinizdeki kusurları kapatmak için, evinize yeni bir tarz katmak için kullanılabilirler.

Aynanın kısa tarihi : 1500 ile 1800 lü yılların ortalarında Murano’lu camcı ustaları tarafından bulunmuştur. Kullandıkları normal camın üstüne varak ve cıva karışımı uygulayarak oluşturmuşlardır.

Evinizde doğru seçimle yerleştireceğiniz bir ayna ile odak noktası oluşturabilir, evinizde yeni bir tarzı yakalayabilirsiniz. Geometrik şekilli aynalar modern evinizin havasını çok rahat bir şekilde yansıtacaktır.

Evinizin karanlık noktalarını aynalar ile aydınlatabilirsiniz. Karanlık bölümlere yerleştireceğiniz aynalar, hem evinizde dekoratif bir tarz oluşturacak hemde ışığın daha iyi yansımasını sağlayacaktır.

Salonunuzda, yatak odasında, tuvalet masası üzerinde, banyoda kısacası evin her yerinde aynalar değişik tarzları ve ihtişamlı görünümleri ile yerlerini almıştır








bugünlerde ayna arayışındayız,

modellerle destekleseniz konuyu,yardımı olurdu,

Nasıl bır ayna dusunuyorsunuz ve evınızın hangı odasında olacak yada gırıste mı cepni kardeşim?

http://www.mollacami.net/forum/index.php/topic,11534.0.html

bu lınke yazarsanız ıns oradan dıger kardeslerımızde ıstıfa ederler

tesekkürler..


tesekkürler..

İlginize ben teşekkur ederım ::)


Ev dekorasyonu

MollaCami.Com